FatCow web hosting Rabatter og kuponkoder

Skulle du overveje at flytte online og søge efter en hosting virksomhed, som du sandsynligvis vil gøre bedst med, gøre gå gennem denne FatCow anmeldelse først. I denne FatCow hosting gennemgang af vores, vil vi liste ud prisen værdi, driftssikkerhed, tjenester og funktioner samt andre oplysninger i forbindelse med website hosting-tjenester, der tilbydes af FatCow hosting. Vi leverer også store FatCow fremme tilbud – FatCow kupon & FatCow rabat tilbud på dette site. Tjek dette uafhængige og fair FatCow web hosting gennemgang nedenfor for alle disse.

FatCow bærer en fantastisk position i online-verdenen web hosting service virksomhed som værende en webhost med ubestridelig pålidelighed, god pris værdi, fremragende klient support og fantastiske funktioner. FatCow blev etableret i 1998 og er vokset efter at ikke bare i kundegrundlag, men derudover har opbygget stor anseelse og har nu forvandlet til den mest genkendelige mærke i branchen.

Web Hosting Features
FatCow giver masser af ubegrænsede muligheder med deres planer, som omfatter ubegrænset båndbredde, ubegrænset diskplads, ubegrænset mængde af e mail-konti og ubegrænset antal af hostede domæner og MySQL-databaser.

De leverer en lang række helt gratis e-handelsløsninger dermed giver de køberne at bygge on-line shopping hjemmesider med valg af indkøbsvogne, PayPal og kreditkort-baserede Card plug-in og sikre websted ved hjælp af en delt SSL. Derudover støtter de hurtigt oprette 3. parts apps på din egen hjemmeside.

Produkter og serviceydelser
FatCow kommer med en gratis web site udvikling værktøj. Det er muligt at skabe interaktive hjemmesider med alle de apps er stillet til rådighed med deres service plan. FatCow giver også en uden omkostninger domænenavn registrering i en menneskealder, samt gratis markedsføring og reklame kreditter. Derudover bakker de deres cloud web hosting plan, som har en En måned cash back garanti plus en 99,9% oppetid garanti.

FatCow giver også bygget i webmasterværktøjer, sæt af scripts Plug-in installation, og gratis e-handel løsninger til internet-virksomheder. Oven i det, tilbyder FatCow en række tilsat specialiserede løsninger og tjenester som web site management, professionel e-handel høring, domænenavn og web services.

Kontrolpanel
Det er vigtigt, at du besidder en stor grad af kontrol over din web-hosting-indstillinger. FatCow kan hjælpe den igennem ved at tilbyde en simpel at bruge cPanel vDeck. Denne software giver dig mulighed for at kontrollere hver eneste vigtig del af din web-hosting-konto lige fra at etablere e-mail-konti, åbner dine beskeder over en web-baseret e-mail hosting-server til opbygning af databaser og meget mere. The FatCow web hosting brugergrænseflade er desuden integreret med en ansøgning installation software, der giver dig mulighed for at integrere apps lige fra WordPress blogging-tjeneste til Joomla CMS.

Pålidelighed
FatCow er berømt for de effektive, pålidelig og sikker ekspertydelser. De giver standard regelmæssig server back-ups og stolte i deres 24/7 service overvågning, back-up generator system.

FatCow har udviklet et system til at hjælpe de stærkt kritiske virksomheder af sine kunder. Denne webhost gør brug af højeste kvalitet server udstyr med NetApp lagerplads grupper til at gøre op for store mængder af data. Kendskab til de sårbare datakrav accelererende virksomheder, FatCow tager lang tilgang til data-sikkerhed og beskyttelse med high-end firewalls er udviklet af Cisco, multilevel overvågning af netværk og bemandede kontrol og sikkerhed. Twin routere giver forbedret redundans, mens en multi-gigabit link giver forbrugerne den fordel kraftfulde præstation hjemmesider. FatCow garanterer tilgængeligheden af ​​din internet-forretning med en oppetid garanti på 99,9%.

Pris Værdi
The FatCow web hosting service plan er meget rimeligt prissat til en pris af 3,67 dollar hver måned ($ 44 pr år). Men kunderne kan faktisk spare meget mere kontant ved at købe i 2 år eller 3 år. Dette tilbyder fremragende fordel for små og mellemstore virksomheder ved at give med sådan et rigt udvalg af funktioner til en meget lav pris.

Customer Support
Du kan benytte support 24/7 på mange forskellige måder, der begynder med gratis telefon, e-mail og live chat. FatCow tilbyder endda en supportbillet proces, der giver dig mulighed for meget nemt sende anmodninger. Støtteordningen er udformet på en sådan måde, at du kan hjælpe dig selv til en vidensbase, Ofte stillede spørgsmål side, instruktionsvideoer og forskellige links til eksterne ressourcer.