Bedste Hostgator rabatter | Hostgator kuponer og forfremmelser

Hostgator, der blev oprettet i år 2002, er blandt en af ​​de førende web-hosting virksomheder. De er hele tiden sorteres det mest effektive ved størstedelen af ​​de web-hosting review sites. HostGator web hosting pakker er temmelig rimeligt prissat. Du kan endda reducere omkostningerne ved at gøre mest muligt ud af Hostgator rabatter, Hostgator Kuponer og Hostgator promo tilbud, der er tilgængelige med os. I denne Hostgator gennemgang, har vi forsøgt at skitsere, hvorfor Hostgator hosting er tilgængelig til så lave priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​tjenester. Også denne Hostgator hosting gennemgang omfatter de centrale funktioner, tjenester og støttemuligheder, der tilbydes som en del af Hostgator web-hosting.

HostGator er nok den hurtigst voksende ikke-offentlige selskaber i USA, som skitseret af Inc. Magazine for nylig. Denne vækst er et bevis for deres forpligtelse til at erhverve kunder, og derudover holde dem. Lige fra ekstraordinær service til de bedste priser til en værdifuld team af støtte kraft, HostGator gør alt muligt på jorden til at fortsætte deres fantastiske fremskridt historie. Mens de vokser, de er i stand til at hjælpe med at redde alle deres kunder penge på grund af stordriftsfordele og få yderligere ressourcer for sådanne ting som forskning, udvikling og afprøvning, der resulterer i nye og meget bedre metoder til at gøre tingene på. Ved at overføre disse finansielle besparelser videre til kunderne, er de i stand til at holde på deres styr på væksten.

Hostgator giver følgende typer af web-hosting-tjenester –
1. Website Hosting
2. Reseller Type Hosting
3. Virtual Private Server
4. Dedikerede servere
5. Domænenavne
6. Application Hosting
7. Windows Hosting

Hostgator hosting kommer med disse hovedtræk-
– Uendelig harddiskplads og dataoverførsel båndbredde
– Fleksibel, enkel at betjene Kontrolpanel
– Endless Sub Domains, FTP-konti, og e-mail-konti
– 99,9% oppetid garanti
– Ingen kontrakt, 45 Day Cash Back garanti
– Safe Harbor-certificering

Som en bonus får du disse gratis med hver Web Hosting Plan –
– Helt gratis SiteBuilder og SiteStudio webstedet udvikle værktøjer
– 4.500 Free Website Temaer og skabeloner
– Gratis Website Transfer, Domain Transfer, Mysql database Transfer, Script Transfer
– 52 gratis scripts, der kan øjeblikkeligt sat op på din konto med blot et par klik med musen
– $ 100 kredit i Google Adwords

Hostgator udnytter meget foretrukne Cpanel, som er det fineste brugergrænseflade findes i branchen i øjeblikket. Inden for Cpanel du kan bruge Fantastico, som lader dig installere open source script med ingen problemer overhovedet. Det er muligt at oprette WordPress platforme, Joomla, Drupal med somuch bekvemmelighed. Derudover Hostgator yder støtte til PHP 4 & 5, Cron Jobs, SSH Python, Ruby On Rails og andre. Endnu en glimrende belønning du modtager med Hostgator hosting er, at du får ubegrænset antal POP3-konti med enten en delt hosting, forhandler hosting, VPS, eller endda en dedikeret server plan.

Hver eneste web-hosting-pakke, der tilbydes af Hostgator bærer en 45 dages pengene tilbage restitution forsikring, 99,9% oppetid løfte, og er interessant også fuldt garanteret af ejeren selv. Skulle du nogensinde har problemer med standard støtte, bare anmode om, at netop din billet sendes til Brent (deres CEO), og han vil personligt deltage i din problem og konstatere, at du er tilfreds helt.

HostGator kunderne gør brug af en af ​​verdens allerbedste netværkssystemer til at køre deres hjemmesider og dermed sikre maksimal oppetid. Hostgator beskæftiger verdensklasse datacentre, at funktionen banebrydende sikkerhed, magt, beskyttelse og kølesystemer – alle disse er specielt udviklet for at sikre, at ydelserne fortsat være uden afbrydelser. HostGator systemadministratorer holde styr på alle web-servere døgnet rundt, 7 dage om ugen. Servere, overvåges og bekymringer bliver fulgt foran dem blive kritisk.

Blending kundesupport, fremragende planer for hver eneste behov og Hostgator kalkulationsrenten er en af ​​de mange grunde, der gør denne hosting selskab forløber på nettet i hosting udbyder tjenester. Dette er helt sikkert mest foreslået af de fleste Hostgator anmeldelse hjemmesider.