JustHost-Pålidelige hosting til en overkommelig pris

Just Host er uden tvivl en fremragende hjemmeside hosting-selskab, der leverer bemærkelsesværdige resultater og service svartider. De har en rig web hosting pakke, pakket med en række fantastiske funktioner. Et par af disse omfatter ubegrænset domæne Hostings, helt gratis domæne-adresse, ubegrænset dataoverførselshastighed, ubegrænset lagerplads, uendelig e-mail-konti osv., støtte til en række af CGI / databaser, herunder (men ikke begrænset til) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby on Rails, adgang til en enorm gratis website scripts bibliotek, støtte til Content management systemer integration (som Joomla, Drupal), talrige multimedie-funktioner, såsom video og audio støtte; helt gratis indkøbsvogne, sikkerhedsfaciliteter (PGP krypteringsteknikker) for e-handel hjemmesider, såvel som andre teknologiske funktioner.

Alle de førnævnte kommer til en meget rimelig pris. Der er forskellige attraktive Just Host kuponkoder, JustHost rabat kupon og Just Host rabat koder til rådighed i denne JustHost anmeldelse muliggør yderligere flere kontante besparelser.

Siden deres starten har Just Host allerede generere den perfekte web hosting erfaring og platform med et fælles mål: at levere en pålidelig service. De har en typisk robust infrastruktur, der leverer høj ydeevne, og sideløbende er vurderet blandt de bedste overvejer top graden af ​​deres kundetilfredshed. Ridning på disse aspekter, Just Host garanterer en høj kvalitet web-hosting oplevelse-eller din cash back. Denne Just Host anmeldelse tager et detaljeret kig på, hvad der er garanteret af Just Host.

Pålidelighed
Just Host er dedikeret til at levere en sikker og sikker og pålidelig web hosting miljø. De har ansat en række Quad processor Servere, UPS Power Back-up Generatorer og OC-96 Backbone Link til at levere maksimal effektivitet for deres kunders hjemmesider. De har fået et vidende og erfarne team i deres datacentre, der konstant overvåger nettet for at kontrollere, at der ikke er nogen forstyrrelser service. Deres 24/7 Network sporing med til at sikre, at hvis et problem ikke opstå, er den rettet hurtigt. JustHost servere bruger en lyd rygrad til at garantere største hastigheder og op-tid for hver enkelt websted hostes på deres servere.

Anytime Cash Back garanti
Bare Host garanterer din samlede tilfredshed eller kontant tilbagebetaling. Hvis du under alle omstændigheder vælge at opsige din konto når som helst Just Host vil returnere dine penge til resten af ​​din tid periode, tage ud opsætning og domænenavnsregistrering afgifter, (dette er fordi Just Host pådrager sig en omkostning for disse). Du overhovedet kan kræve dine penge tilbage, hvis du tror, ​​du er ikke tilfredse med deres tjenester.

Rigtige mennesker
Bare vært for garantier for, at de altid vil kunne nås ved deres kunder, og når du kontakter dem over telefon, vil du komme til at tale med et rigtigt menneske, nogen, der taler engelsk og nogen der vil svare på dine spørgsmål, aftale med dine spørgsmål og hjælpe dig med at løse dine problemer. Denne støtte ydelsen leveres 24/7. Deres kundepleje medarbejdere er meget varme og venlige og uddannet til at tage sig af dine problemer, og de generelt sætte den bedste fod frem for hurtige beslutninger på alle dine spørgsmål.

Telefon & E-mail Support Service
Bare Host garanterer, at når du forsøger at komme i kontakt med dem, vil de pick-up telefonen og besvare din e-mail hurtigt, og i en behagelig, hensynsfuld måde. Deres telefon og e-mail kontakt tjenester er ret stabile, og du kan være forvisset om, at din særlige vanskeligheder vil blive taget sig af industriens eksperter og bedste fagfolk.

Enhver webmaster der søger en web-vært leverandør forstår, at pålidelig website hosting og overlegen kundesupport er to af de mest grundlæggende elementer en webhost burde levere. Disse er de vigtigste plus punkter af Just Host service. Top-kvalitet hosting service, fantastiske funktioner, pålidelighed, økonomisk pris, fantastisk kundesupport – alt dette gør værd af hver buck brugt på Just Host hosting service.